Yale Doorman L3S Support

Her finder du support til at komme i gang med Yale Doorman L3, der er vores tredje generation af den smarte lås.

Kom i gang

Alle komponenter til en komplet installation og manual finder du i emballagen samt vejledning til support, hvis du har brug for det. Her finder du hjælp, og du kan kontakte teknisk support, hvis du har behov for hjælp til installationen.

Brug

Manual til Yale Doorman L3S

Her kan du finde manualen til Yale Doorman L3S.

Installations videoer

Her finder du alle installations videoer til Yale Doorman L3S samlet i en playliste.

Kom i gang med Yale Doorman L3S

Brug

Tre hurtige fakta om Yale Doorman L3S

• Maks. 30 nøglebrikker kan registreres per lås
    • Maks. 30 brugerkoder
    • Klarer omskifteligt vejr, IP55 klasifficeret.

Kort batteri information til Yale Doorman L3

• Batterier: 4 stk 1,5 V alkaliske AA-batterier
    • Brug altid alkaliske batterier.

Sådan bruger du Yale Doorman L3S

Fejlfinding

Jag kan ikke låse min Yale Doorman L3S, hvad gør jeg?

Hvis du er på indersiden, kan du altid lave en nødåbning. Drej vrideren en kvart omgang. Enten højre eller venstre, afhængig af om du har en højre eller venstre dør. Skub samtidigt håndtaget ned, og døren åbnes.

Hvis du er udenfor, så læs svaret på spørgsmålet "Hvad skal jeg gøre, hvis Yale Doorman L3S er stoppet med at fungere?" for fejlfindingstips.

Temperaturændringer kan påvirke din dør, så Yale Doorman ikke kan låse

Om foråret og efteråret kan meget hurtigskiftende udetemperaturer få træværket i din dør til at udvide sig eller trække sig sammen, hvilket kan ændre afstanden til karmen. For at Yale Doorman skal fungere korrekt, skal afstanden mellem døren og karmen være maksimal 5 mm (anbefalede afstand er 3 mm). Hvis din Yale Doorman ikke kan låses, kan det derfor være nødvendigt at justere afstanden.

• Afstanden mellem døren og karmen skal være maksimal 5 mm (anbefalede afstand 3 mm).
    • Hvis din Yale Doorman ikke kan låses, kan det derfor være nødvendigt at justere afstanden. Dette kan du gøre ved at købe en ekstra underlagsplade til at lægge under slutblikket. Disse fås i 1 mm og 2 mm tykkelse.

Låstest för att se om låset fungerar korrekt - hur gör jag det?

Med öppen dörr, tryck in och håll förreglingen intryckt. Lås sedan med låsknappen eller genom att vrida på vredet. Fungerar låset korrekt i detta läge är det förmodligen något i dörrmiljön som gör så att låset inte kan låsa. Mest troligt är att avståndet mellan lås och slutbleck för stort, dörrspringan får vara max 5 mm (rekommenderad 3 mm).
    Läs mer

Hur återställer jag Yale Doorman L3S till Fabriksinställningar?

Av olika anledningar kan det vara önkvärt att återställa Yale Doorman L3S till fabriksinställningar. Exempelvis kan det bero på: Du har övertagit en bostad med Yale Doorman L3S, och du vill radera den tidigare användarens inställningar för att ha full kontroll på koder och nyckelbrickor som har access till låset.

Gå till felsökning för Yale Doorman L3S

Ofte stillede spørgsmål