Brug af din Yale Doorman Classic

Når du først har installeret din Yale Doorman Classic, får du en nemmere hverdag. Her kan du finde hjælp og gode tips til at få alt til at fungere som det skal .

Information om din Yale Doorman Classic

Egenskaber Yale Doorman Classic

• Max 10 nøglebrikker kan registreres på en lås

• En nøglebrik kan registreres på maks 6 låse i samme system

• Der kan registreres op til 10 brugerkoder pr. lås

• Der kan registreres op til 5 fjernbetjeninger pr. lås

• Klarer udendørsvejr, IP55 klassificeret

• Brandtestet til EI30 (EN-1191)

• Temperatur: indvendig side: 0 til +50 grader og udvendig side -25 til +70 grader

• Batterier: 4 stk. 1,5V alkaliska AA batterier

Batteriinformation til Yale Doorman Classic

• Udskiftning af batteri: Udskift alle 4 batterier, når du advares om lavt batteri niveau. Lad ikke batterierne bliver helt afladte, da dette kan skade produktet
  • Kontrollér altid at + og - polerne på batterierne er sat korrekt i
  • Anvend altid alkaliska batterier
  • Eksplosionsrisiko ved brug af forkerte batterier
  • Kasser brugte batterier i forhold til de danske regler

Ofte stillede spørgsmål om daglig brug af Yale Doorman Classic

• Skift masterkoden - sådan gør du det!

Skal du ændre din masterkode?

Kender du din masterkode, når du skal ændre den, kan dette gøres via menuen i din Yale Doorman, enten i avanceret tilstand eller i let tilstand. I avanceret tilstand skal du vælge menupunkt 2, og i nem tilstand skal du vælge knappen p.

Men hvis du IKKE kender din masterkode, skal du først nulstille din Yale Doorman til fabriksindstillingerne, dette er forklaret i Yale Doorman manualen.

• Hvordan nulstiller jeg Yale Doorman til fabriksindstillinger?

Af forskellige årsager kan det være ønskeligt at gendanne Yale Doorman til fabriksindstillingerne. Det kan for eksempel skyldes:

1. Du har overtaget et hjem med Yale Doorman, og du vil slette den tidligere brugers indstillinger for at have fuld kontrol over de koder og nøglebrikker, der har adgang til låsen.

2. Du ønsker ikke længere at bruge app-løsningen, ønsker at skifte til et andet integreret system til at styre din Yale Doorman.

Fabriksindstilling er detaljeret i Yale Doorman-manualen, som også inkluderer illustrationer og trin-for-trin instruktioner.

• Hvordan forbinder jeg Yale Doorman til en app?

Yale Doorman V2, Yale Doorman Classic (tidligere V2N) og Yale Doorman L3 kan styres ved hjælp af forskellige apps.

Du finder information om hvilke apps og hvilke smart home-systemer, der er kompatible med hvilken lås i afsnittet "Apps", hvor du også finder downloadlinks.

Hvis du har en ældre Yale Doorman af første generation, kan denne ikke styres med en app eller opgraderes til at blive styret med en app. Til apps

Yale Home + Yale Doorman Classic

For at forbinde Yale Doorman Classic til Yale Home, kræver det "Yale Access Module" tilbehøret.

Yale Home-appen forbinder problemfrit via den bedst tilgængelige metode og vælger automatisk Bluetooth eller WiFi (Wi-Fi kræver Yale Connect-tilbehøret). Åbn appen og gå til din lås – så klarer Yale Home-appen resten. Ikonet øverst til højre på statussiden viser den aktuelle forbindelse til din lås. I Yale Home kan du få adgang til alle indstillinger for din lås, såsom automatisk låsning, automatisk oplåsning, aktivitetsliste og meget mere. Du kan også invitere nye brugere, tilføje koder og nøgleringe, når du ikke er hjemme.

Du kan læse mere om Yale Home her

Kom godt i gang med Yale Home-appen

For Yale Doorman Classic er der flere integratorer til app-løsninger end blot Yale Home, læs mere om hver integrator.

Kom godt i gang med partnerapps

• Hvordan ændrer jeg indstillingerne i min Yale Doorman, når den er integreret? (Partner-app)

Når din Yale Doorman er integreret og forbundet med en af ​​vores partneres apps, justerer du låsens indstillinger i app’en fra den udbyder du bruger, for eksempel Sector Alarms eller Verisures app, alternativt i ”mine sider” fra din app-udbyder. Du finder information om apps og links til vores nuværende partneres hjemmesider på supportsiden for Partner Apps.

Til Partner-apps

• Låsetest for at se om låsen fungerer korrekt - hvordan gør jeg det?

1. Med døren åben skal du trykke på låsen og holde den nede. Lås derefter med * eller ved at dreje på knappen. Hvis låsen fungerer korrekt i denne tilstand, er der sandsynligvis noget i dørmiljøet, der forhindrer låsen i at låse. Mest sandsynligt er afstanden mellem lås og endeplade for stor og ikke de anbefalede 3 mm (maks. 5 mm).

2. Kan stadig ikke låse:

1. Anbefalet dørafstand er 3 mm (maks. 5 mm).

2. Kontroller, at kabler ikke er beskadigede eller knækkede.

3. Kontroller, at stikkene sidder helt fast, og at stifterne i stikkene ikke er beskadigede eller forkert justeret.

• Hvad er "Udesikker"?

Det er en funktion i låsen, der gør, at det ikke er muligt at låse den op med en knop indefra. Udesikker bør kun bruges, når ingen er hjemme. Indstillingen deaktiveres, næste gang du låser op.

• Hvordan aktiverer jeg "Udesikker"?

Åbn døren, tryk ned på låsen, og luk derefter døren. En stemme giver nu en instruktion om at aktivere med nøglebrik. Accepter nøglen, og hvis du har en kode til din fjernbetjening, skal du indtaste den.

• Hvordan aktiverer jeg automatisk låsning?

Efter oplåsning låser den igen efter 10 sekunder. Efter at døren er lukket, låses den efter 2 sekunder. Hvis du har tilsluttet din lås til Yale Home, kan du styre indstillingerne for Automatisk låsning under "låseindstillinger".

• Hvordan verificerer jeg mine nøglebrikker?

Verificer nøglebrikkerne på hver enhed umiddelbart efter, at de er programmeret. Hold brikken tre gange foran læseren og få grønt lys hver gang. Hvis du har flere Yale Doorman og ønsker at bruge de samme nøglebrikker til dem, er det meget vigtigt at gøre dette i den rigtige rækkefølge. Det er ikke muligt at programmere nøglebrikkerne i dør 1 og derefter direkte fortsætte til dør 2 og derefter begynde at verificere i dør 2. Så er resultatet en ugyldig nøglebrik, når man så forsøger at læse nøglebrikkerne i dør 1.

Manualer og videoer