Videoer for support fra Yale

Uanset hvilket produkt du har fra Yale, vil vi være i stand til at hjælpe på den bedste måde. Her er videoer til support - med fokus på installation.

Yale Doorman L3

Installation af Yale Doorman L3 step 1-9

Installationsvideo for Yale Doorman L3. Du skal starte med step 1-9 uanset, om du skal bruge låsen uden app, eller om du vil integrere den med Yale Access appen, så du kan fjernstyre låsen. Hvis du vil bruge låsen uden app, skal du efter, du har fuldført step 1-9 gå videre til step 10-14.

Installation af Yale Doorman L3 step 10-14: Skal kun bruges, hvis du skal bruge låsen uden app

Opdateret installationsvideo for Yale Doorman L3, som du kun skal følge, hvis du ikke vil bruge låsen sammen med enten vores Yale Access app eller med en af vores Partner apps.

Yale Access

Yale Doorman L3 - Opsætning af låsen i Yale Access

Yale Doorman L3 - Installering og opsætning til Yale Connect

Yale Doorman L3 - Installering og opsætning til Yale Access App

Yale Doorman V2N

Sådan fungerer Yale Doorman V2N!

I denne video kan du få inspiration til, hvordan Yale Doorman V2N virker.

Guide – installer Yale Doorman V2N

I denne videoserie finder du trin for trin guide til, hvordan du installere din nye Yale Doorman V2N.

Andre produkter

Trin for trin - installer Yale Linus Video

Yale ENTR S monteringsvideo

Tips Yale Doorman

Tips: Temperaturændringer kan påvirke døren

Tips: Værd at tænke over om batterier

Har du brug for support?

Ring eller skriv til os pa Yale.